Turbó fogyás. A fogyás úgy is lehet sikeres, ha a diétád nem bonyolult


turbó fogyás

A legrosszabb dolgok, amiket férfiak mondtak szex közben - Nők mesélték el Bevallom, eddig nem volt nagy gondom a súlyommal, az turbó fogyás fél év azonban viszonylag lustán telt, és amit a mozgásban kihagytam, az evésben bepótoltam, aminek pár hónap alatt meg is lett az eredménye.

Az alattomosan felkúszó kilókat senkinek nem kell bemutatni, a legtöbbünk már találkozott velük. Amikor pedig az ember szembesül az ellenséggel, akkor gyors csapást szeretne mérni rá.

Mi áll a gyors fogyás mögött?

Az életmódváltáshoz nem éreztem elegendő erőt magamban, és egyszerűbb megoldás után néztem. A Turbó-diéta turbó fogyás hét alatt ígért változástés mivel a hosszabb távú lemondásra nem éreztem magam képesnek, belevágtam. A diéta lényege, hogy a proteines turmixon kívül, melyet az előre megvásárolt porból és tejből, illetve vízből kell kikeverni, csak zöldséglevet és cukormentes folyadékot lehet inni, és semmilyen szilárd táplálékot nem szabad fogyasztani, turbó fogyás az intenzív program során.

turbó fogyás

Én a kúrához három doboz  turmixport vásároltam, vanília- és eperízben, valamint beszereztem egy jó adag zöldséget, hogy megfőzhessem a zöldséglevest. A proteines por mellé antioxidáns-kapszulákat is vásároltam, hogy ne szenvedjen vitaminban hiányt a szervezetem.

Gyerekkoromban rendszeresen csúfoltak az iskolában, nem is volt sok barátom. Felnőttként pedig számtalanszor kerültem olyan szituációba a súlyom miatt, hogy legszívesebben elsüllyedtem volna. Persze ezerféle módszert és fogyókúrát kipróbáltam, vagy teljesen sikertelenül, vagy az átmeneti sikereket újból visszahízott kilók követték.

A szervezet nem koplal a diéta során, így a fogyókúra nem kínszenvedés. A minőségi és mennyiségi fehérjebevitelnek köszönhetően a szervezet minden bevitt tápanyagot hasznosít, az alacsonyabb energiabevitel hatására a saját, elraktározott zsírtartalékaival pótolja a hiányzó napi energiát, a kilók a zsírraktárból tűnnek majd el, szemben sok más fogyókúrával" - olvasható a diéta honlapján. Így diétáztam Hát ez az ígéret lebegett a szemem előtt, amikor belekezdtem a diétába.

A mérlegről - Tanácsok fogyni vágyóknak 9. rész

Bevallom, hogy a béltisztítást nem csináltam meg, de biztos, hogy azzal együtt még hatékonyabb a program. Mivel én az intenzív kúrát választottam, magyarán azt, hogy nem eszem semmi mást, egy kicsit féltem, hogy első nap délutánra lefordulok a székről az éhségtől.

turbó fogyás

A turmixot nagyon könnyű elkészíteni, én turmixgépben kevertem össze a port és a tejet, de beszerezhető egy pohár is, mellyel a munkahelyen is könnyen összeállítható az ebéd. Az epres és a vaníliás ízt váltogattam, és nagy meglepetésemre turbó fogyás voltam éhes.

turbó fogyás

Második nap már elkészítettem a zöldséglevest, természetesen szigorúan csak a levét turbó fogyás. A kávéról nem mondtam le, de nem cukroztam, csak egy kis tejet tettem bele.

  • Karcsúsító kompressziós alsóing
  • Nagyon megörültem az ajánlatnak, hiszen már egy ideje azon törtem a fejem, hogyan szabadulhatnék meg a téli időszakban sunyi módon rám kúszott kilóktól.
  • Meddig éget 3 testzsírt
  • 16 kiló fogyás 23 nap alatt - Turbó Diétával®
  • 4 kérdés a turbódiétákról | Well&fit

A diéta maga könnyen tartható, de az biztos, hogy némi kitartás kell, hiszen változatosnak éppen nem mondható, ugyanakkor, mivel éhséget nem éreztem, nem kívánt különösebb megerőltetést a program. A változás az turbó fogyás hét után következett be, a kollégáim meg is jegyezték, hogy keskenyebb a combom, és a csípőmön is látszik, hogy fogytam. Ez kellő lökést adott a második hétre.

  • Fogyás és hematuria
  • Most jött: kigyulladt a Belügyminisztérium épülete, itt a Katasztrófavédelem közleménye Pluszkilóink: ha kidobjuk az ajtón, visszamásznak az ablakon?
  • Hogyan lehet a pitbullom lefogyni
  • Velvet - Trend - Két hét alatt 13 kiló ment le a turbódiétával, négy emberről
  • Kipróbáltuk a Turbó-diétát - Fogyókúra | Femina

A kúra turbó fogyás folyadékbevitelt kíván, de ez sem volt probléma, mivel állandóan szomjas voltam, így a két és fél liter ásványvíz elfogyasztása nem esett nehezemre. Bevallom, a második hét végére már nagyon vágytam az ízek után, de kitartottam, és megérte.

turbó fogyás

Ünnepélyesen nyolc szem aszalt szilvával törtem meg a diétát, a rágás élménye elsőre furcsa volt. Másnap könnyű ételeket fogyasztottam.

turbó fogyás

Összesen hat kilót adtam le a két hét alatt, és turbó fogyás a cellulitisz is érzékelhetően csökkent. Kíváncsi voltam, hogy vajon tényleg elkerülhető-e a jojó-effektus, vagy az intenzív fogyást gyors hízás követi-e. Szerencsére nem így történt, és azóta sem jöttek vissza rám a kilók. A diéta sokkal tudatosabbá tette a táplálkozásomat, azóta tartom az este hét után nem eszem programomat, kevesebb édességet eszem, és megmaradt a folyadékbevitel mértéke is, így aztán nagyon meg voltam elégedve a Turbó-programmal.

Velvet Kommandó A második naptól beáll a napi háromszori turmix - nem túl finom ízekben - és zöldségleveslé nagy mennyiségben. Az úgynevezett Turbó diétát tesztelte a fogyás négy velvetes és totalcaros rajongója.