Testsúlycsökkentő egyesület


súlycsökkenés vizelés gyakran

Lélegzet Alapítvány a Szegedi Asthmas Gyermekek Testsúlycsökkentő egyesület Adószám: A krónikus légúti betegek klímakezelésének, testedzésének támogatása; az asthmás betegek kezeléséhez, testsúlycsökkentő egyesület szükséges orvosi műszerek, eszközök vásárlása; az asthmás gyermekek oktatása, egészséges életmódra nevelése, speciális testi kondicionálásukat szolgáló létesítmények létrehozása, eszközökkel való felszerelése, működtetése; az asthmás gyermekek gyógyításával kapcsolatos tudományos célú tevékenységek támogatása.

Lélek és Szenvedély Alapítvány - Szentes Adószám: A pszichiátriai és szenvedélybetegek ellátásának javítása; ezen osztályok személyi és tárgyi feltételeinek javítása; a betegek oktatása, felvilágosítása; az orvosok és nővérek továbbképzésének támogatása; új terápiás módszerek bevezetése, a tudományos kutató testsúlycsökkentő egyesület segítése.

avis karcsúsító labda

Lélek Ismeret Alapítvány 1. Anyagi támogatás nyújtása a társadalom pszichológiai kultúrájának fejlesztéséhez, a mentális élettel kapcsolatos magas szintű és rendszeres elektronikus médiakommunikáció útján.

Anyagilag támogassa és szakmailag felügyelje magas tudományos színvonalú és egyben közérthető rádió és tv magazinműsorok, rovatok, valamint internetes háttérprogramok, honlapok, fórumok megvalósítását.

fogyás transz

Járuljon hozzá a legkorszerűbb elméleti információk, valamint kezelési és gyakorlati eljárások