Kertészkedés fogyni, Miként segíti a kerti munka a fogyást és a formában maradást? | o2paleofutar.hu


a zsír eltávolításának legjobb módja a testből

Horváth Csilla A brit kertibútor-gyártó, a FarawayFurniture viszont a kerti munkákkal ledolgozható kalóriákat vette számba. A fizikai aktivitás nemcsak a testi, de a szellemi jóllétünk szempontjából is fontos, különösen most, a kijárási korlátozások idején. Szerencsés, akinek kertje van, mert tudományosan is igazolt jótéteményekben részesül a természet közelében. Ráadásul sok energiát égethet el a kerti munkák energikus kivitelezésével.

hogyan fogyhatok el több hasi zsír

Fotó: Pixabay A FarawayFurniture szerint a legtöbb energia a fűnyíráshoz kell, de csak akkor, ha kézi mozgatású berendezést használunk. Ebben az esetben óránként kilokalóriát égethetünk el, fogyni természet módon több, mint egy órányi általános edzőtermi kertészkedés fogyni energiaigénye, de kevesebb, mint egy aerobikóráé.

9 hír lefogy

Az ásás csak a második helyen szerepel az energiaégető kerti munkák sorában, egy óra alatt kcal-t használunk el. A harmadik pedig érdekes módon a kerti bútorok összeszerelése, kcal-val, közvetlenül utána pedig a kézi sövénynyírás következik, kcal-val.

hormonális változások fogyás után

A sok hajlongással és mozgással járó gyomlálás kilokalória felhasználásával jár óránként. A vetés során pedig mindössze et használunk föl. Kertészkedés fogyni kerti berendezések karbantartása is figyelmet érdemel, hiszen kerítésfestéssel becslések szerintterasztakarítással kilokalóriától szabadulunk meg.

legjobb zsírégető fogyás kiegészítő

A brit számokat kiegészítettük a mennyikaloria. Ott az ereszcsatorna-tisztításraa faaprításraa favágásragereblyézésregyümölcsszedésrepalántázásra kcal energiafelhasználást említenek.

fogyás garantált tippek