Fogyás csók. 15 furcsa tény a csókolózásról, amit biztos, hogy nem tudtál! - Blikk Rúzs


Ha teheted, csókolózz minél gyakrabban, megéri!

fogyás csók karcsúbb vagy tömeges

Elűzi a stresszt Legújabb kutatások szerint csókolózás közben olyan boldogság hormonok szabadulnak fel a szervezetedben, melyek egyben a stresszt is elűzik.

Mindehhez elegendő húsz másodperc, és garantáltan jobbkedvűen folytatod tovább a napot.

fogyás csók fogyni mindennap

Csökkenti az allergiás tüneteket A napi háromszori csókolózást az allergiások számára receptre kellene felírni. Ugyanis egy japán tanulmány kimutatta, hogy harminc perc csókolózás csökkenti az olyan kellemetlen allergiás tüneteket, mint a tüsszögés és az állandó orrfolyás. Tudsz ennél élvezetesebb és gazdaságosabb megoldást?

fogyás csók mekkora zsírvesztés 30 nap alatt

Erősíti az immunrendszert Ez nyilván akkor érvényes, ha a pasid és te is egészségesek vagytok. Ekkor viszont, bármily meglepő, egy hosszantartó csókolózás alkalmával a szervezet elkezd olyan antitesteket termelni, melyek felveszik a küzdelmet az idegen kórokozók ellen.

Nem kellemesebb így megelőzni a náthát?

fogyás csók legjobb fogyókúrás fürdők világszerte

Óvja a fogakat Csókolózás során a nyál semlegesíti azokat a káros savakat, melyek később fogszuvasodást eredményezhetnek, míg más tanulmányok szerint a nyálban lévő ásványi sók erősítik a fogzománcot.

Így, ha egy családi ebéd után nem tudtok fogat mosni, egy nyelvcserés támadással elejét vehetitek a baktériumok elszaporodásának.

fogyás csók segíthet-e a csontleves a fogyásban

Jót tesz az alakodnak Jó, ha tudod, hogy egy perc intenzív csókolózás alatt 6 kalóriát égetsz el, miközben az izmaid is rendesen dolgoznak. Bár a narancsbőrt nem tünteti el, és kockahasat sem eredményez, mindenesetre egy kiadós csókolózás után kevésbé lesz bűntudatod fogyás csók késő esti desszert miatt. Kapcsolódó fogyás csók.

fogyás csók mellékhatások coq10 fogyás