Fogyás csivava


Érdekességek Kőkemény fogyás csivava fogyott le a dagi csivava A kilencéves csivava több mint hét kilót nyomott, ami testméretéhez képest súlyos elhízást jelentett.

fogyás csivava

Mostanra azonban a kellő önmegtartóztatással és kitartással sikerült leadnia súlyából! A Lu-Seal nevű csivavát azért hagyta el gazdája, mert nem volt kedve törődni az állat komoly súlyproblémáival. A kutya ugyanis kilencéves korára már 7,2 kilót fogyás csivava, ami így talán nem tűnik soknak, de egy csivava méreteihez képest eléggé aggasztó.

fogyás csivava

Lu-Seal például már alig tudott járni, ínszalagjai rémes állapotba kerültek túlterhelt térdei körül. Kész szerencse, hogy a kutya új gazdit és ezáltal új esélyt is kapott Julia Morley személyében, aki elhatározta, hogy segít a fogyásban a kövér állatnak. Lu-Sealt szigorú diétára kényszerítették, naponta mindössze kalóriát vihetett be — ez egyébként teljesen kielégítő a méreteihez képest.

fogyás csivava

Lu-Seal álomsúlya 3,6 kiló lenne, ezért dolgoznak most a gazdival közösen — és ha továbbra is ilyen szépen haladnak, ez az eredmény már nincs is olyan messze. Mit gondolsz erről?

fogyás csivava