Xchallenge fogyás. FOGYÁS, DIÉTA, FOGYÓKÚRA NÉLKÜL!


Íme a nagy fogyás matek - így számold ki, mennyit kell fogynod MME Mindenki álmodozik arról, hogy egyszer megtudja, mi az optimális testsúlyvesztés képlete.

xchallenge fogyás a fehér zsírégetés legjobb módja

Fülöp Lili, dietetikus most elárulja neked. A cikk végére rájöhetsz, hogy ez nem is olyan bonyolult, mint elsőre tűnik.

xchallenge fogyás rubin szavanna fogyás 2021

Az egész egy egyszerű matematikai, logikai elven alapul: tartsuk kalóriadeficitben a szervezetünket és fogyni fogunk!

Kalóriamegvonáson belül is fogyás hoboken nj azonban határok, amelyeket nem szabad átlépnünk.

xchallenge fogyás súlycsökkentő kulcsok

Ahhoz, hogy 1 kilogrammot veszítsünk a testsúlyunkból kalóriával kell csökkenteni az energiabevitelünket, vagy ugyanennyivel többet kell elégetnünk, de a legjobb mégis, ha a kettőt kombináljuk, tehát kevesebbet is eszünk, de el is égetünk egy bizonyos mennyiséget testmozgással.

Ahogy leírva is látszik, kalóriadeficit elég tetemes mennyiség ahhoz, hogy egyik napról a másikra xchallenge fogyás magunktól, éppen ezért, ne legyen célunk a drasztikus kalóriamegvonás és a gyors fogyás.

xchallenge fogyás fogyókúrás sáv

Az optimális testtömegvesztés 0,5, de maximum 1 kg legyen egy héten! Egy másik fontos mutató az alapanyagcserénk xchallenge fogyás, amely azt az energiamennyiséget jelöli, ami a belső szerveknek xchallenge fogyás az alapvető működéshez, tehát logikusan kikövetkeztetve, ez egy olyan kalóriamennyiség, ami alá nem érdemes hosszú távon legalábbis biztosan menni egy diéta során.

Ha a számításunkkal végeztünk és megkaptuk az alapanyagcserénket, érdemes azt különböző szorzókkal a napi aktivitásunkhoz igazítani.

xchallenge fogyás hőhullámok visszatérnek fogyás után

Egy jellemzően ülőmunkát végző, nem túl aktív ember esetében ez 1,4 — 1,7-es szorzó is lehet, míg egy nehéz fizikai munkát végző, vagy sportoló ember esetében ez 3,8-ig is felkúszhat. Most már kezd összeállni a kép, és látjuk, hogy az alapanyagcsere és a súlytartás esetére kiszámolt energiabevitel közé eső kalóriamennyiség lesz az, amivel fogyni tudunk. Óvatosan a zsírokkal, míg 1 gramm szénhidrátban és fehérjében 4,1 kcal-t találhatunk, addig a zsírokban 9,3 kcal bújik meg ugyanebben xchallenge fogyás mennyiségben.

xchallenge fogyás tábori gladiátor fogyás történetei