Vanessa fogyás. Vanessa Hudgens bekeményít: erre a két diétára esküszik


Twitter Pinterest Naná, hogy a harmincéves énekesnő manapság a legtrendibb diétákkal tartja karban a testét: nemrég el is árulta, vanessa fogyás pont a következő két étkezési módszerre esküszik.

vanessa fogyás

Hódít az intermittent fastingvagyis az időszakos böjtölés és a keto diéta. Az előbbi azt jelenti, hogy hetente kétszer csak a nap egy meghatározott időszakában eszel szilárd ételt, mondjuk hajnaltól délig, és ebben az időben csak párszáz kalóriát fogyaszthatsz el.

Az ok pedig a következő: ha a szervezet nem jut megfelelő mennyiségű energiához az ételekből, akkor a májban és az izmokban elraktározott glükózhoz nyúl, majd következnek a zsírraktárak, ez indítja el a fogyást, illetve a zsírsejtekből távozhatnak a méreganyagok is.

vanessa fogyás

A keto diéta pedig a vanessa fogyás helyezi a középpontba, miközben minimálisra csökkenti a szénhidrátbevitelt. Ez a módszer arra épít, hogy a szénhidrátok megvonásával a szervezet a zsírokból fedezi az energiaigényét.

vanessa fogyás

Vanessa hónapok óta a fenti két módszerre esküszik, de természetesen nem egy időben követi a diéták irányelveit. Olvasd el ezt is!

vanessa fogyás

Az avokádó lenne a hosszú élet kulcsa?