Sokat fogysz, Mi történik ha sokat fogysz ?


sokat fogysz

Még több termék Hosszabb nappalok, kevesebb sokat fogysz Nyáron hosszabbak és melegebbek a nappalok, amik szabotálhatják a kényelmes pihenést. Az alváshiány növeli a kortizol nevű stresszhormon és a grehlin nevű étvágyszabályozó hormon termelődését, ilyenkor a cukrosabb, zsírosabb ételeket kívánja meg az ember.

sokat fogysz

Késő esti evés Mivel hosszabbak a nappalok, a vacsora is általában későbbre tolódik, azonban az anyagcsere és a hormonháztartás teljesen máshogy működik bizonyos napszakokban: míg a szervezet nappal dolgozza fel legjobban az ételeket, addig az esti evés rontja az étvágyat kontrolláló grehlin hormon sokat fogysz, így nemcsak több kalóriát juttatsz a szervezetedbe, de gyakrabban is éhezel meg.

Hiába csábít a lángososstand vagy a hamburgeres, nyáron ezekkel sokat fogysz ételekkel hatalmas kalóriabombát juttatsz be a szervezetedbe. Ha ügyelsz az  ételek minőségére és arra, hogy kisebb adagokat fogyasszkönnyebben megtarthatod a bikinialakot.

sokat fogysz

Nyári zsírégető mozgásformák túlsúllyal Mutatjuk, hány kalóriát égethetsz el ezekkel a szuper nyári sportokkal, és ha elég kitartó és lelkes vagy, valamint az étkezésre is odafigyelsz egy kicsit, a nyár végére jóval kevesebb kiló leszel, mint az elején voltál.