Súlycsökkentő oszlopok


Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet Fotó: RF A fogyást segítő turmixokat étkezések helyett szokás fogyasztani súlycsökkentő program részeként. Milyen érvek szólnak a fogyasztása mellett? Diéta során szokás ilyen italokat fogyasztani, hiszen ezek kalóriatartalma csökkentett, egy-egy étkezést is képesek helyettesíteni. Ezekkel könnyebb eldönteni, hogy mit súlycsökkentő oszlopok hiszen csak shake-ek közül kell választaniés az elkészítésük sem igényel nagy konyhai tudást, sem sok időt. Ez azért van, mert ezek a turmixok kevesebb kalóriát tartalmaznak, mint egy átlagos főétkezés.

Új hőkezelési eljárás az alkatrészgyártásban Enyingi Kálmán A ThyssenKrupp Steel Europe szabadalmaztatta a Tailored Tempering a méretre szabott lemezek temperálása eljárást, súlycsökkentő oszlopok melegalakítási technológia továbbfejlesztett változatát, amely az iparban jelentős fejlődést eredményezett. Súlycsökkentő oszlopok ThyssenKrupp Umformtechnik GmbH a német gépkocsigyártóktól megbízást kapott az évente több mint gépkocsihoz szükséges B-oszlop gyártására és a Tailored Tempering eljárás kidolgozására.

A biztonság szempontjából fontos elemeket a jövőben gyártott kompakt járművekhez használják fel.

Kategória: Tenisz A tenisz ütős labdajáték, közkedvelt sport.

A ThyssenKrupp Umformtechnik GmbH elsősorban a gépkocsi-karosszéria, valamint a futóműalkatrészek gyártásához fejlesztette ki ezt az eljárást. Az új hőkezelési technológia a törésnek kitett elemeket könnyebbé és biztonságosabbá teszi.

Fogyást segítő meditáció - Érd el könnyedén vágyott alakod!

Ez jelentősen nagyobb érték, mint amit a jelenleg a hidegen hengerelt acéloknál általában biztosítani lehet. Az így hőkezelt elemeknek kisebb a súlyuk, viszont nagyobb a szilárdságuk, és így ezeket a szakemberek kisebb vastagságú lemezből tervezhetik.

Zsírégető szirup. Zsírégetés sziruppal | VEOL

Ebből az acélból gyártott lemez felületét tűzi vagy elektronikus horganyzással vonják be. A hagyományos melegalakítási technológiával csak olyan alkatrészeket tudnak gyártani, amelyeknek egyforma a szilárdságuk.

súlycsökkentő oszlopok

A Tailored Tempering eljárással azonban olyan elemeket is gyártanak, amelyeknek súlycsökkentő oszlopok nagy a szilárdságuk, hanem meghatározott területen nagy a szívósságuk is.

Szükségesek ezek a tulajdonságok az ütésnek kitett járműveknél, amikor nemcsak az utasokat védik, hanem pl. A karosszéria felső részének nagyobb a szilárdsága, és a biztonságosabb utasfülke megvédi az utasokat az oldalsó ütközésnél.

A ThyssenKrupp által szabadalmaztatott eljárással egy művelettel ilyen elemeket tudnak súlycsökkentő oszlopok a súlycsökkentő oszlopok acéllemezből.

Tuti fogyókúrás terv!

Lehetővé teszi ezt a most kifejlesztett eljárást, a különböző hőmérsékletre felfűthető alakítószerszám. A különböző hőmérséklet-tartományban a szerszámban felhevített lemez alakítás után különféle sebességgel sokat aludni fogyni le, miközben a darabban helyi jellegű és pontosan meghatározott nyúlási és szilárdsági tulajdonságok alakulnak ki.

Gazdasági szempontból hasznos technológia, mert ezzel súlycsökkentő oszlopok műveleti lépést egy elem alakításakor megtakaríthatunk.

súlycsökkentő oszlopok

Az új technológia éppen olyan hatékony, mint korábban kidolgozott hasonló eljárások, de ezzel többféle szilárdsági jellemzőkkel és nagy pontossággal tudnak alkatrészeket gyártani. Ezek szilárdsága és nyúlása nagyobb, mint a hagyományos eljárással készített daraboké.

súlycsökkentő oszlopok

Az a terület, amelyben a 15—60 mm közötti lemezvastagságnál nehezen és a jól alakítható tartományban a szilárdságnövekedés bekövetkezik. Az alkatrész-tulajdonságok és az átmeneti tartomány ezzel az eljárással pontosan megvalósítható. Forrás: Durchbruch für das Tailored-Tempering Verfahren www.

DIN EN

súlycsökkentő oszlopok