Ronaldo fogyni, Cristiano ronaldo lefogy, cristiano ronaldo | hu - oldal


ronaldo fogyni

A titok, ami Cristiano Ronaldo fogyni a legnagyobbak közé emelte: így edz a sztárfocista Cristiano Ronaldo — Wikipédia Cristiano Ronaldo ennyire lefogyott? A Mundo Deportivo a címlapján hozott egy képet, amin a jelenlegi Messit hasonlítja össze a néhány hónappal ezelőttivel, és látszik, hogy a végén képen valóban pocakja van.

A lap azt állítja, Messi cristiano ronaldo lefogy kilót dobott le, ennek köszönhető drámai formajavulása, aminek köszönhetően drasztikusan feljavult idei gólátlaga is: 40 meccsen már 43 gólnál jár. Az AS már az okot is tudni véli: az olasz konyha nagy rajongójaként cristiano ronaldo lefogy Messi leszokott a pizzáról, amit korábban napi szinten fogyasztott.

ronaldo fogyni

Természetesen egyik lap sem mulasztotta el hozzátenni, hogy míg a szezon első részében Cristiano Ronaldo szárnyalt, és Messi volt gyengébb, elejére minden megfordult. Tavaly még gömbölyödött a mezForrás: Mundo Deportivo A két játékos vasárnap szemtől szembe találkozik, 21 órakor kezdődik a szezon második csúcsrangadója: a tavaszi el clásico házigazdája a Cristiano ronaldo lefogy lesz, amely egy ponttal vezet ronaldo fogyni Real előtt, és 10 fordulóval a bajnokság vége előtt cristiano ronaldo fogyni lefogy ponttal megléphet legnagyobb ronaldo fogyni.

Az ügyészség elfogadta az első fokon hozott ítéletet, szerdán viszont kiderült, hogy Kaleta ügyvédje fellebbezett az ítélet ellen, ezért az ügy másodfokon folytatódik.

ronaldo fogyni

Karcsúsító tonik keverék.