Kayla fogyni


 • Az edzőterem eleinte félelmet keltett benne és túlterhelte, mígnem egy személyi edző arra biztatta, hogy "csak kezdje el valahol".
 • fogyás Archívum - panyizsuzsi blog
 • The bikini body project “á lá Kayla” – Week 1 – Nana's Fashion
 • Hogyan lehet fogyni cső
 • Fogyni sikertelen ivf után
 • Hatékony és eredményes fogyás zsírból?
 • Cheat hétvége lefogy

Gyerekkori elhízás: nem a fogyókúra a megoldás Állítólag egyre nagyobb méreteket ölt a gyerekkori elhízás. Mit lehet tenni ellene? Kun Gabi Ajánlom Robyn Koslowitz klinikai szakpszichológus szerint a gyerekkori elhízás esetében a legtöbb szülő egy dologban nagyot téved: azt hiszik, hogy fogyókúráztatni kell a gyereket.

 1. Sophie fogyástörténete - Fogyókúra | Femina, Bbg fogyás eredménye
 2. Twitter Pinterest A karrier és a magánélet között sokszor nehéz egyensúlyozni.
 3. Kayla Itsines – Wikipédia
 4. Vibráló zsírvesztés
 5. 18 kilót fogyott, de azt eszi, amihez kedve van: elmondja, hogy csinálja - Fogyókúra | Femina
 6. Gyerekkori elhízás: nem a fogyókúra a megoldás | nlc
 7. Meddig veszít 10 százalék testzsírt

Hogy a fogyókúra helyett mi a teendő, azt egy páciense esetén keresztül írta le kayla fogyni szakember. Lana hétéves kislány volt, aki jelentős súlyfelesleggel rendelkezett, amikor az anyja, Kayla felkereste Koslowitz rendelőjét, mert a gyerekorvos szerint Kayla fogyni fogyókúráztatni kellett volna, ám ezzel az anya nem értett egyet.

kayla fogyni

A gyerekorvos aggodalma jogos volt, mert a kislány vérképe nagyjából úgy nézett ki, mintha egy 40 éves kamionsofőr lenne, aki 20 éve hamburgert eszik kólával.

Kayla legnagyobb aggodalma az volt, hogy kayla fogyni mert a gyerekének diétázásról beszélni, mert mindenhol azt olvasta, hogy nem szabad még említés szintjén sem felhozni, ha nem akarja, hogy evészavaros legyen a lánya.

kayla fogyni

Nagy adagokat evett, de csak a kedvenc ételeiből, és főleg akkor evett sokat, ha stressz érte. Amikor elbeszélgettem Lanával, elmondta, hogy szereti az iskolát, de utálja a szünetet, mert akkor kimennek az udvarra, ahol sok lépcső van, és csak nagyon nehezen kap levegőt lépcsőzés közben.

kayla fogyni

Emiatt aztán sokat csúfolták is az osztálytársai, amiért mindig szomorú lett és ilyenkor evett. Tehát Lana túlsúlya tulajdonképpen visszatartotta attól, hogy élvezze a gyerekkorát.

Fogyás hasról?

Koslowitz szerint Lana problémája valójában nem a túlsúlya volt — Kayla jól tette, hogy nem fogta diétára —, hanem az, hogy nem tanulta meg tápláléknak tekinteni az ételt. Milyen étel segít abban, hogy jobban tudjunk figyelni? Mit együnk, ha szeretnénk ugrókötelezni?

kayla fogyni

Melyik ételtől leszünk nyugodtabbak? Ahelyett, hogy arra koncentráltunk volna, hogy mit nem ehetünk meg, arra irányítottam Lana figyelmét, hogy mit szeretne elérni és hogyan használhatja kayla fogyni a helyes táplálkozást a céljaihoz. Le és fel tudott szaladni a lépcsőn, a gyerekorvos pedig elégedetten látta, hogy a vérképe is helyrejött.

kayla fogyni

Koslowitz azt javasolja a szülőknek, hogy ne féljenek a gyerekeikkel beszélgetni az egészségről. Igaz, hogy nem szabad megszólni a súlyukat, nem szabad fogyókúrázni, ha nem akarjuk evészavarba taszítani őket, de arról lehet — sőt kell — beszélni komoly fogyás segítségre van szüksége, hogy melyik étel egészséges és melyikkel ártanak maguknak.

kayla fogyni

Ugyanúgy, ahogy elmondjuk a gyerekeknek, hogy miért kell fogat mosni vagy eleget aludni, az evésről is muszáj tanítani őket, hogy tudják, milyen ételekkel tesznek jót a szervezetüknek.