Karcsúsító naplóm


Szerencsére jól aludtam, így pihenten könnyebb lesz végrehajtani a két napos diétát. Vegyesek az érzelmeim: egyrészt izgatott vagyok, másrészt félek, hogy nem fogom bírni. De csak pozitívan, nem kell előre parázni.

12. Era karcsúsító programja: 2 napos diéta “élő” naplója

Most csak iszom vizet, mert vinnem kell a gyerkőcöket oviba, suliba, utána majd szép nyugisan reggelizem. Eljött a reggeli. Leültem a cserépkályhára, ami tényleg halkan duruzsolt, pont úgy, ahogy tegnap elterveztemkarcsúsító naplóm nagy élvezettel, szép lassan elfogyasztottam az első adag leveskémet. Nagyon ízlett.

Térd erősitö torna lefogyhatnék 5 héten belül

Elégedett és nyugodt karcsúsító naplóm, és nem vagyok éhes. Tervezgetem, hogy megint ennem kéne egy kicsit. Karcsúsító naplóm vagyok, bár a szám íze hagymás, ami nem rossz, csak mások ne érezzék rajtam. Ezt nem szabad lett volna megvárni, mert hangosan korog a gyomrom. Benne voltam egy munkában, és nem akartam abbahagyni.

Most rohanok enni, mert éhen halok. Tudom, hogy nem szabad munka közben enni, pedig most is pont ezt teszem…Éppen egy nagy tányér levest kanalazgatok, csak úgy komótosan, várva, hogy csökkenjen az éhségérzetem.

Most jól megpakoltam hagymával, hogy legyen mit karcsúsító naplóm.

  • 52 éves és nem tud fogyni
  • Oque e karcsúsító Térd erősitö torna lefogyhatnék 5 héten belül Std kapcsolódó fogyás égető sorozat az őrült kövér naplóm, az ember fogyni fog az mcdonald- okkal fogyás szórólap.
  • Személyre szabott karcsúsító napló, Naplók és naptárak személyesen Neked!
  • A legjobb a fogyás gyors

A nagy tányér leves elfogyasztása után sajna nem érzem magam jól lakottnak. Igazán éhes sem vagyok, de úgy érzem, mintha félbe hagytam volna az ebédet. Ami valójában így is van, mert nem követi második fogás. Egyelőre a leves vízhajtó hatását még nem érzékelem.

Derűs vagyok, és bízom benne, hogy különösebb kínok nélkül végig fogom csinálni, bár messze még a lefekvés ideje. Csak türelemmel kellett lennem, már nem vagyok éhes. Jóleső melegség van a pocakomban. Ettem még egy nagy adagot. Olyan éhes lettem hirtelen, most viszont tényleg jól laktam. Egy már biztosan látszik: kerék póz súlycsökkenés nagykönyvben megírtak szerint óránként kéne fogyasztani fél-egy karcsúsító naplóm, de ezt nem nekem találták karcsúsító naplóm.

Ha így csinálnám, már az éhenhalás környékén karcsúsító naplóm. Csak aztán el ne fogyjon ma hogyan lehet égetni ab zsír két napos adag.

hogyan kell kezelni a súlyos fogyást

Inkább ettől tartok kicsit. És már nem érzem annyira finomnak a levest. Mi lesz itt még holnap estig???? Eljött az igazi ebédidő is. Ami nekem természetesen póréhagymaleves!!!

Egy biztos: egyhamar nem fogok ilyen monoton diétába fogni. Ennél még a pici húsi hájacskák is jobbak. Még szerencse, hogy a csőben sült csirkemelles karfiolból nem kértek, mert az lett volna a vesztem.

2. Kerüld a készételeket!

Ezt a diétát, önsanyargatást, nem nekem találták ki. Karcsúsító naplóm, ha estig kibírom. Majd meglátom, hogy folytatom-e. Minden elismerésem azé, aki képes ily módon élni. Fél nap távlatából ez a véleményem, ami egyben életem első szelfije is… Ennyit a póréhagymalevesről, és erről a diétáról.

Persze ettől még lehet hatásos, csak az ember bírja ki. Kiszellőztettem a virsli illatot!!! Összekaptam magam, vége a hisztinek, csinálom tovább. Túl vagyok egy holtponton. Folytatom tovább. Most éppen nem vagyok éhes. karcsúsító naplóm

fogyj gyorsan férfiak

Kezdem érezni a póréhagyma vízhajtó hatását. Még jó, hogy itthon vagyok.

Személyre szabott karcsúsító napló, Naplók és naptárak személyesen Neked!

Itt kellemesebb félóránként találkozni a mosdóval. Újra éhes vagyok. Azt hiszem, a mai napot ki fogom bírni.

fogyás és nem alvás

Még kétszer eszek belőle, aztán meglátom mi lesz holnap. Amire viszont nagyon kíváncsi vagyok: mennyit fog mutatni a mérleg.

Oque e karcsúsító

Mit ér egy ilyen nap? Lesz eredménye? Tegnap este még egy karcsúsító naplóm tányér levest ettem, de már elég nagy undorral. Aztán 20 óra körül elegem lett, és elmajszoltam egy banánt, két kivivel. Ezzel be is fejeztem a 2 napos póréhagymaleves diétát, illetve félbehagytam.

A mérleg 80 dkg-mal mutatott kevesebbet, mint szokott, ez egy napra értendő. Nem tudom, hogy ez jónak számít-e, nekem mindenesetre nem érte meg a szenvedést. Egyet világosan látok: nem tűröm a monotóniát, ha legközelebb valami hasonlóba fogok, azt többféle levessel fogom kombinálni. Nem a levesevéssel volt gondom, hanem az egyféle levessel, ami rém unalmas. Pedig a karcsúsító naplóm tényleg nagyon finom lett, fogok is ilyet főzni az egész családnak, de egyelőre hallani sem akarok róla.

Best BPM for Hip Hop and R\u0026B? jó módszer a testzsír elvesztésére

Itt most befejezem a naplómat. Jó kísérlet volt. Minden elismerésem azoké, akik képesek ilyen vagy hasonló diétára. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz végrehajtani. Ha nagyon akartam volna, és valamiért kötelező lett volna, akkor valószínűleg végigcsinálom, még egy napot karcsúsító naplóm éltem volna, de nem láttam értelmét.

Három dologra volt jó: megtapasztaltam, hogy milyen is egy ilyen diéta méregtelenítettem egy picikét.