A javascript le van tiltva a böngészőben!
Az oldal használatához, megfelelő müködéséhez
a javascriptet és az előugró ablakokat engedélyezni kell!!


  • o2paleofutar.hu © 2011-2016
    Tájékoztatjuk felhasználóinkat,
    hogy úgy, ahogy majdnem minden honlappal rendelkező cég, a o2paleofutar.hu is használ cookie/sütiket a weboldalain. Oldalunk használatával Ön hozzájárul, hogy eszközén a o2paleofutar.hu az Általános Szerződési és Felhasználási feltételek -ben leírtak szerint cookie-kat tároljon és azokhoz hozzáférjen.
    Tudjon meg többet...
    Elfogadom

         Emlékezz rám:
    Regisztráció Elfelejtettem a jelszavam




    Emlékezz rám:


    Regisztráció

    Elfelejtettem a jelszavam


    O2Paleofutár étlapok, terméklisták

    Aktuális, 42. heti étlap
    Okt. 16 - Okt. 22
    43. heti étlap
    Okt. 23 - Okt. 29
    44. heti étlap
    Okt. 29 - Nov. 04

    Űres a kosaram.


    Hagyományos
    ételeink


    Pizzák, saláták


    Paleo bolt
    alapanyagok


    Hidegtálak és
    különlegeségek


    Saláta & Grill


    Paleo kenyerek, szendvicsek

    Fenséges érlelt csülök ropógósan


    Kedves megrendelők!


    Ezen a héten egy vidéki konyha csodálatos ételét visszük a tányérokba. Ropogós csülköt készítünk, modern technológiával ötvözve dolgozzuk fel a sertés eme ízletes részét. Souse Vide technológiával puhítjuk fel a csülköt, egy 6 órás vákumtasakos hőkezeléssel, sok füszerrel,és utána sütjük piros ropogósra. A csont a kollagén miatt, tálalás pillanatáig a helyén marad.
    Rendelje meg és kóstolás után várjuk visszajelzéseiket.

    Jó paleoétvágyat kívánunk.


    Birsalma az ősz sztárja


    Az őszi időszak rendkívül értékes gyümölcse a birsalma, ennek ellenére –elsősorban savanykás íze miatt– kevésbé népszerű. Pedig hatékonyan csökkenti a megfázás és az influenza tüneteit, kiváló gyulladáscsökkentő és méregtelenítő, megszünteti a székrekedést, elősegíti a fogyást, külsőleg használva javítja a bőr feszességét. Mivel erős antioxidáns, a rákot okozó, és a sejtek öregedését felgyorsító szabad gyökökkel szemben is sikerrel veszi fel a harcot.
    A birsalma Közép-Ázsiában, Törökországban és Magyarországon őshonos, szezonja az első hidegek beköszöntétől november végéig tart. Mivel enyhén savanykás, ezért a legtöbben kompótnak vagy befőttnek dolgozzák fel, cukrokkal és fűszerekkel kiegészítve, pedig sokkal egészségesebb, ha nyersen fogyasztjuk. Jótékony hatásaira már az ókorban felfigyeltek: a rómaiak és a görögök is tisztában voltak azzal, hogy a birsalma segít megelőzni egyes betegségeket, míg egészen a középkorig potencianövelő „szerként” is nagy népszerűségnek örvendett. Nem véletlenül, hiszen Vénusz szent gyümölcseként tartották számon.

    Forrás: Vitalitás Magazin


    Öt érv, hogy miért paleo

    • Éhségérzet nélkül, végleges megoldás a túlsúly ellen.
    • Több száz gyógyulástörténet: itt.
    • Jobb teherbírás, magasabb energiaszint.
    • Nincs nagy lemondás, mert a hagyományos ételek paleo alapanyagokból is elkészíthetők.
    • Office menü már 2270.- Forintért.

    Hírlevél feliratkozás

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesüljön legfrissebb akcióinkról!
    Adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozat: NAIH-83950/2015.

    Rendeld meg a suliba!

    Fenséges érlelt csülök ropógósan


    Kedves megrendelők!


    Ezen a héten egy vidéki konyha csodálatos ételét visszük a tányérokba. Ropogós csülköt készítünk, modern technológiával ötvözve dolgozzuk fel a sertés eme ízletes részét. Souse Vide technológiával puhítjuk fel a csülköt, egy 6 órás vákumtasakos hőkezeléssel, sok füszerrel,és utána sütjük piros ropogósra. A csont a kollagén miatt, tálalás pillanatáig a helyén marad.
    Rendelje meg és kóstolás után várjuk visszajelzéseiket.

    Jó paleoétvágyat kívánunk.


    Birsalma az ősz sztárja


    Az őszi időszak rendkívül értékes gyümölcse a birsalma, ennek ellenére –elsősorban savanykás íze miatt– kevésbé népszerű. Pedig hatékonyan csökkenti a megfázás és az influenza tüneteit, kiváló gyulladáscsökkentő és méregtelenítő, megszünteti a székrekedést, elősegíti a fogyást, külsőleg használva javítja a bőr feszességét. Mivel erős antioxidáns, a rákot okozó, és a sejtek öregedését felgyorsító szabad gyökökkel szemben is sikerrel veszi fel a harcot.
    A birsalma Közép-Ázsiában, Törökországban és Magyarországon őshonos, szezonja az első hidegek beköszöntétől november végéig tart. Mivel enyhén savanykás, ezért a legtöbben kompótnak vagy befőttnek dolgozzák fel, cukrokkal és fűszerekkel kiegészítve, pedig sokkal egészségesebb, ha nyersen fogyasztjuk. Jótékony hatásaira már az ókorban felfigyeltek: a rómaiak és a görögök is tisztában voltak azzal, hogy a birsalma segít megelőzni egyes betegségeket, míg egészen a középkorig potencianövelő „szerként” is nagy népszerűségnek örvendett. Nem véletlenül, hiszen Vénusz szent gyümölcseként tartották számon.

    Forrás: Vitalitás Magazin


    Rendeld meg a suliba!



    Éttermünk á'la carte ajánlataiból

    Bazsalikomos házi zöldsaláta tanyasi tyúktojással 1520.- Ft
    Csiperkével sült csirke érem tojáslepénnyel ropogós baconnel fűszeres mustármártással sült zöldségekkel 2020.- Ft
    Bardírozott szűzpecsenye kolbászkarikával és paprikamártással, párolt brokkolival és kelrózsával 2380.- Ft
    Borgőzben párolt lazac édesköménnyel, zöldsalátáva 2850.- Ft

    Mivel fizethetek?

    Jelenleg a K&H és az MKB Szépkártyákat az online rendszerünk nem fogadja el! Futárainknál továbbra is fizethet a megszokott módon bankkártyával és OTP Szépkártyával is és MKB valamint K&H Szépkártyákkal is.
    Kérjük a futárnál történő kártyás fizetési igényét jelezze a megrendelésében!