Fogyás gp


Eating More to Weigh Less

Toman Diet életmódváltás Lovászi Eszter dietetikusunk ajánlásával Sok vendég megkérdezi, hogy nem okoz-e problémát a túl gyors fogyás. Természetesen ez egyéntől függ, de átlagban ez heti 2 kilogrammot jelent, ez a gyorsabb tempójú fogyás.

fogyás gp

A kérdésre a válasz, hogy nem. Nézzük is, hogy miért. A Toman Diet program során az izomszövetből nem fog fogyni a test, mert a megfelelő fehérje mennyiséggel védve van a szervezet.

fogyás gp

Ez miért is fontos? Ha kevés a napi fehérje fogyás gp, akkor rosszul van felépítve a diéta, mivel legelőszőr a szervezet az izomszövetből fog veszíteni, beleértve a szívizomzatát is, így keringési zavarok, alacsony vérnyomás, szédülés ájulás következhet be.

fogyás gp

Mivel a Toman Diet program egy fehérjealapú diétás étrend, így a szív, és minden izomzat védve van attól, hogy a fogyás alatt a szervezetünk ezekhez a területekhez nyúljon. Tehát a diéta fogyás gp a pangó víz és vele együtt számtalan méreganyag ürül ki a testből.

Mivel a diéta napi ötszöri étkezésre épül, így a tested soha nem fogja azt fogyás gp, hogy éhezik, így tartalékolni sem akar.

fogyás gp

Viszont az étkezések úgy vannak felépítve, hogy sokkal kevesebb felesleges kalóriát és szénhidrátot viszel be, így szépen a felhalmozódott zsírt fogja a tested elégetni, azokhoz a tartalékokhoz fog hozzányúlni. Egész pontosan: rendszeresen eszel, kiegyensúlyozottan, egészségesen, és fogysz közben. A diéta folyamatát mindig érdemes megtámogatni mozgással is.

fogyás gp

Nem csak pusztán a fogyás elősegítése érdekében, hanem a jó közérzet, a méregtelenítés és egészség szempontjából is javasolt beépíteni az életmódba.

Nem utolsósorban endorfint termelünk mozgás közben!

fogyás gp

Figyeljünk a napi elegendő folyadékfogyasztásra és a stressz mentes életre!