Fogyjon mihamarabb. Ezt és így egyed ban, ha trendin akarsz fogyni! -


Keress receptre vagy hozzávalóra

A legtöbb fogyókúrát nagyon lelkesen kezdik az érintettek, aztán valahol útközben elfogy a lendület, és úgy döntenek, elég volt. Többnyire az a probléma, hogy ha nem jönnek elég gyorsan az eredmények, elfogy a motiváció, és nincs, ami tovább hajtsa az embert, hiszen azt látja, hogy eddig is hiába erőlködött, nem történt gyakorlatilag semmi.

Nos, egészséges életmód esetén nem is feltétlenül várható azonnal hatalmas mértékű fogyás. Arról nem is beszélve, hogy amennyiben edzel is mellé, és szépen izmosodsz, az izom nehezebb, mint a fogyjon mihamarabb, tehát a mérleg be fog csapni.

szeretnék lefogyni 60 kilót

Lehet, hogy nem fogyjon mihamarabb a súlyod, de átlakulsz. Sokkal kitartóbb munkát igényel, éppen ezért az elején másból kell motivációt nyerni, de vannak módszerek, amik bár gyakoriak, nem a legjobbak erre a célra.

a zsírégetés biztonságos módjai

Hogyan ne csináld? Ne vegyél kisebb ruhát! Sokszor hallottam már, hogy motiváció gyanánt az ember kisebb ruhát vesz fogyjon mihamarabb, mondván, majd belefogy.

5 fűszer, ami segít, ha fogyni szeretnél

Általában ez nem a legjobb taktika, ugyanis ahelyett, hogy motiválna, inkább frusztrálni kezd a ruha: még mindig nem jó, még mindig nem férek bele. A ruha motiváló erejéből egy idő után csak az marad, hogy erősíti a kudarcélményt, ha nem fogysz bele elég gyorsan.

Bejgli megvolt? Borlevest már mindenki felszürcsölte? Már az utolsó gombóc töltött káposzta is elfogyott? Rendben, akkor ideje elkezdeni a felkészülést az évi rendes januári bűntudat-diétára!

Ne állj mérlegre minden nap Fogyjon mihamarabb értelme a folyamatos méreckedésnek, nagyon frusztráló tud lenni, ha nem úgy kúszik lefelé  a mérleg nyelve, ahogyan azt TE elvárod magadtól. Először is az izom nehezebb, mint a zsír, ha átalakul a test, lehet, hogy a mérleg szerint még nőni is fog a súlyod. Ha már mérleg, akkor sokkal inkább a teljes testanalízist javaslom, amit nagyobb fitness termekbe, egészségközpontokba lehet igénybe venni, és megmutatja pontosan a súlyod mellett, mi az izom-zsír-zsigeri zsír, vér, víz aránya a testben.

4 tipp gyors fogyáshoz a strandszezonra

Amikor pedig 3 hónap múlva újra ellenőrzöd a fejlődést, láthatod a változást. Emellett a tükör a legjobb visszajelzés és a ruháid.

HOW TO PREPARE: HERBALIFE TEA

Ne keress példaképet Ha megcélzol egy álomalakot, ami amúgy egy másik fogyjon mihamarabb alakja, könnyen lehet, hogy csalódni fogsz. Nem minden embernek egyforma az alkata, ezért tud teljesen különböző kinézni két olyan ember, akik egyébként kilóra egyformák.

Nem biztos, hogy jó ötlet, ha keresel egy szerinted álomalakkal rendelkező példaképet, mert előfordulhat, hogy egyéni adottságaid miatt soha nem fogsz úgy kinézni, így pedig örökké elégedetlen leszel.

Nagyon sok fogyjon mihamarabb függ, mi fogyjon mihamarabb maximum, amit ki tudunk hozni magunkból, és mindezt mennyi idő alatt. Minden ember más, és egyedi, ezt mindig tartsd szem előtt. Ne idolizálj senkit, és nem rá akarj hasonlítani, de keress egy mentort, aki hiteles számodra minden tekintetben, és hallgass rá, kövesd az ő útmutatásait.

Kilenc tipp ahhoz, hogy miképpen égethet több zsírt futás közben!

Annyi életmóddal foglalkozó szak ember van manapság a piacon, és rengeteg információ az interneten, hogy hajlamos az ember ide-oda csapongani, ami csak összezavar. Ha találsz egy embert, aki hiteles Neked, tarts ki mellette.

hogyan lehet gyorsan eltávolítani a melltartó zsírját

Ne jutalmazd magad édességekkel! Nagyon jól hangzik, hogy ha fogytál két kilót, elmehetsz sütizgetni, de mégsem ez a legjobb motiváció.

Ezt és így egyed 2020-ban, ha trendin akarsz fogyni!

Mégpedig azért nem, mert az lenne a fogyjon mihamarabb, hogy megváltoztasd az egész életmódodat olyan módon, hogy fenntartható legyen az elért eredmény. Amíg édességgel jutalmazod magad, folyamatosan fenntartod az érdeklődésedet az édesség iránt, sőt, még vonzóbb lesz. Jutalmazd magad valamivel, ami motivál. Egy jó edzőruhával, shakerrel,  finom masszázzsal, vagy bármi mással, ami támogat az utadon.

Fogyni súlyok

Ne gyötörd magad! A drasztikus módszerekkel az a gond, hogy bár valóban hozhatnak gyors eredményt, az nem tartható. Lehet, hogy hamar megszabadulsz pár kilótól, de amint abbahagyod a fogyókúrát, azok vissza fognak kúszni, sőt még annál is több.

fogyhat az ösztradiol

Drasztikus megvonásokat pedig sokáig nem tudsz betartani, és nem is szabad, mert nagyon megsínyli a szervezeted.