Erővonat zsírégetésre. Vágják a kardio edzést? - Cardio Exercise - 2021


Egyes férfiak úgy vélik, hogy a tesztoszteron elősegítheti a zsírégetést. Ez a hormon felelős a tipikus férfi tulajdonságokért. Elősegíti az izomnövekedést mindkét nemben.

A tesztoszteron növelése segíthet a zsírtalanításban?

A legtöbb ember tele van tesztoszteronnal. Néhányan azonban hiányosak, és ez a probléma úgy tűnik, hogy hajlamos a túlzott zsírtartalomra. Ez a cikk ismerteti ennek a hormonnak a potenciális szerepét a fogyásban és az elhízásban. Mi a tesztoszteron?

Február Nem, főleg erõs edzés. Kardio vagy súlyemelés? Az emelési súlyok bizonyos aspektusaihoz cardiovascularis kondicionálás és izomviszonyok szükségesek, mint például a nagy ismétlődő guggolás és a halott liftek.

A tesztoszteron a legfontosabb férfi nemi hormon. Elsősorban erővonat zsírégetésre férgeknél a herék és a nők petefészkei termelik. A hormonok hírvivő molekulák, amelyek létfontosságú szerepet játszanak az összes testrendszerben.

Felszabadulnak a véráramba, amely a célsejtekbe viszi őket. Amikor a hormonok érintkezésbe kerülnek kompatibilis sejtekkel, akkor a felszínükön lévő receptorokhoz kötődnek és befolyásolják működésüket. A tesztoszteron fő szerepe a férfi tulajdonságok, például a mélyebb hang, a megnövekedett izomtömeg, az erősebb csontok, valamint az arc- és testszőr növekedés előmozdítása. A megfelelő szint szintén nélkülözhetetlen a spermiumok érése és a férfiak termékenységének fenntartása érdekében.

Nem meglepő, hogy a tesztoszteron szint sokkal magasabb a férfiakban, mint a nőkben. A hormon ugyanakkor a nőkben is számos létfontosságú szerepet játszik 1. Az egyik legfontosabb funkciója mindkét nemben az izomtömeg fenntartása, valamint az izomnövekedés és a csont erejének elősegítése. Szintek csökkennek az életkorral, részben magyarázva az életkorral összefüggő izom- és csontvesztést.

A hiány nemcsak az izomnövekedést és fenntartást gátolja, hanem elősegítheti a súlygyarapodást. Összefoglaló: A tesztoszteron az elsődleges férfi nemi hormon.

Irodalom: Az egészségesebb életmód felé tett első lépés megdöbbentő lehet, de az egészséges táplálkozásnak nem kell azt jelenti, hogy a testtömegét fehérjeporban iszi, vagy egy tucat tojásfehérjét le kell enni reggelire. Ha egészségét kívánja visszanyerni - vagy egyszerűen csak javítani kívánja-e az aktivitását, erővonat zsírégetésre vegye figyelembe, hogy az egyszerű változtatások elegendőek a siker megfogalmazásához. Az intelligens cserecsere a konyhában és a sétálócipő gyakori rögzítése nagyszerű kiindulópont lehet. Használja ezt a 40 tippet útitervként az egészségesebb út felé vezető úton. Ezeket az ételeket olyan módon dolgozzák fel, hogy általában nem tartalmaznak valódi tápanyagot.

Elősegíti az izomnövekedést, valamint az egyéb tipikus férfi tulajdonságokat, mint például a mély hang és a testszőr növekedése. Hiány vezethet súlygyarapodáshoz A tesztoszteron elősegíti az izomnövekedést. Ugyanakkor elnyomhatja a zsírnövekedést 2, 3, 4. Ennek eredményeként egyes tesztoszteronhiányos férfiak általában könnyebben zsírozzák el az egészséges társaikat 5, 6.

Mi a tesztoszteron?

Az izmok sokkal több kalóriát égetnek el, mint a zsírszövet. Az izomhiány nagyobb kockázatot jelent az emberek számára, hogy túl sokat esznek, és a felesleges kalóriákat zsírként tárolják 7. Valójában egyes kutatók úgy vélik, hogy a csökkent izomtömeg az elsődleges oka annak, hogy a hiány férfiaknál súlygyarapodást eredményez 8.

Az elhízás önmagában is elnyomhatja a tesztoszteron szintet, ahogy azt a következő fejezet ismerteti. Összefoglaló: Az alacsony tesztoszteronszint csökkenti az izomtömeget és a kalóriát. Ezért a hiány elősegítheti a súlygyarapodást az idő múlásával.

  • A TESZTOSZTERON NöVELéSE SEGíTHET A ZSíRTALANíTáSBAN? - ALKALMASSÁG -
  • Használja ki az egészséges életmódot: 40 kötelezően elolvasható egészségügyi tanácsot - Testépítés
  • Súlycsökkentő fürdők üdülőhelyek
  • Rozmaring conley fogyás
  • Hogy hollywood gyorsan fogy
  • 8 Tibor :) ideas | beast, fogyasztó edzés, new england
  • Fogyni gyorsan derék

A férfi hipogonadizmus visszafordulhat a fogyás következtében A tudósok nem teljesen biztosak abban, hogy miért alacsonyabb az elhízott férfiak szintje, erővonat zsírégetésre a legtöbb tanulmány a következő folyamatokra mutat. Először is, a hasi zsír magas aromatáz enzimet tartalmaz, amely a tesztoszteront ösztrogénné, a női nemi hormonvá alakítja.

Ez magyarázza, hogy az elhízott férfiak miért mutatnak magasabb ösztrogénszintet, mint a normál testtömegű férfiak Másodszor, a magas aromatáz és ösztrogén aktivitás csökkenti a gonadotropint felszabadító hormon GRH termelését. A GRH hiánya alacsonyabb luteinizáló hormonszintet eredményez, ami viszont csökkenti a tesztoszteron termelését 12, Egyszerűen fogalmazva: úgy tűnik, hogy a hasi túlzott zsír elnyomja a tesztoszteron szintet.

Testépítés

Összefoglaló: Az elhízott férfiakban általában alacsonyabb a hormonszint, mint a normál testtömegű férfiaknál. A legtöbb kutatás azt sugallja, hogy a túlzott hasi zsír csökkenti ezeket a szinteket. Az étrend-kiegészítők nem okoznak fogyást?

Tiltott anabolikus szteroidok A tesztoszteronhoz kapcsolódó szintetikus szteroidokat együttesen anabolikus szteroidoknak nevezik. A kifejezés magára a tesztoszteronra is utalhat. Egyes testépítők visszaélnek az anabolikus szteroidokkal annak érdekében, hogy a normál szint fölé emeljék a tesztoszteront, és fokozzák az izomnövekedést.

Az anabolikus szteroidok visszaélése azonban sok országban illegális, többek között az Egyesült Államokban Az egészséges férfiak normál tesztoszteron-szintje nem szabad anabolikus szteroidokat szedni semmilyen formában, mivel a hosszú távú visszaélés káros mellékhatásokat okozhat. Ide tartoznak a szexuális rendellenességek, az agresszív viselkedés, a májproblémák és a szívbetegségek 15, 16, Egyes kutatók rámutattak, erővonat zsírégetésre ezeknek a mellékhatásoknak nem mindegyike vonatkozik magára a tesztoszteronra, hanem inkább annak szintetikus származékaira.

400 KALÓRIA 40 PERC ALATT! ZSÍRÉGETŐ TELJES TEST EDZÉS ? (Február 2021).

Valójában a tesztoszteron érvényes szerepet játszik egyes egészségügyi állapotok kezelésében Például törvényben előírták a hiányos férfiak tesztoszteron szintjének normalizálását, amelyet tesztoszteronpótló terápiának hívnak Míg az érvényes tesztoszteronpótló kezelés elősegítheti az elhízott férfiak testsúlycsökkenését, az anabolikus szteroidokkal való visszaélés az nem ajánlott fogyási stratégia.

A túlzott izomtömeg hosszú távon nehézkes lehet fenntartani, és a fel nem használt izmok idővel zsírré válnak.

Мидж всегда думала, что директорский кабинет следовало оборудовать здесь, а не в передней части здания, где он находился. Там открывался вид на стоянку автомобилей агентства, а из окна комнаты для заседаний был виден внушительный ряд корпусов АНБ - в том числе и купол шифровалки, это вместилище высочайших технологий, возведенное отдельно от основного здания и окруженное erővonat zsírégetésre акрами красивого парка. Шифровалку намеренно разместили за естественной ширмой из высоченных кленов, и ее не было видно из большинства окон комплекса АНБ, а вот отсюда открывался потрясающий вид - как будто специально для директора, чтобы он мог свободно обозревать свои владения. Однажды Мидж предложила Фонтейну перебраться в эту комнату, но тот отрезал: «Не хочу прятаться в тылу».

Összefoglaló: Egyes testépítők visszaélnek a tesztoszteronnal vagy hasonló szintetikus formákkal. A hosszú távú visszaélés súlyos egészségügyi problémákat okozhat. Tesztoszteronpótló terápia Ezt a hormont gyakran törvényesen írják elő a tesztoszteron hiány erővonat zsírégetésre zsírégetésre vagy más egészségügyi állapot kezelésére.

A kezelést tesztoszteronpótló terápiának hívják, és orvosi felügyelet mellett végzik. Kiegészítőként, bőrfoltokként, krémként vagy injekcióként adható be. Bizonyos bizonyítékok vannak arra, hogy a helyettesítő kezelés súlyos veszteséget okozhat erővonat zsírégetésre tesztoszteronhiányos elhízott betegeknél 20, 21, 22, Egy csökkentett kalóriatartalmú étrendet vizsgáló elhízott férfival végzett egy 56 hetes vizsgálat azt találta, hogy az injekciók 6,4 kilóval 2,9 kg javították a fogyást azokhoz képest, akik nem részesültek kezelésben.

Míg mindkét csoport vesztette el az izomtömeget és a zsírtartalmat az alacsony kalóriatartalmú étrend mellett, a tesztoszteron jelentős izom-visszatérést okozott a testtartás időszakában Súlycsökkenéshez vezet az izomnövekedés elősegítésével, ami viszont növeli az elégetett kalóriák számát. Ez csökkentheti a fáradtságot, fokozhatja a motivációt és elősegítheti a erővonat zsírégetésre testmozgást.

Ezeknek a tényezőknek nagy szerepe van a fogyásban 8, Ne feledje, hogy ezek a vizsgálatok orvosi felügyelet mellett a hiányos férfiakon a helyettesítő terápia hatásait vizsgálták. Nincs bizonyíték arra, hogy a helyettesítő kezelés fogyást okozna egészséges férfiaknál, normál tesztoszteron szint mellett.

Összefoglaló: A tesztoszteronpótló terápia elősegíti az elhízott, tesztoszteron-hiányos férfiak súlycsökkenését. Ezek a kiegészítők nem tartalmaznak tesztoszteront, és általában növényi alapúak. Egyes erősítők, például az ashwagandha, a D-aszparaginsav és a görögszénamag-kivonat, emelhetik a tesztoszteronszintet és javíthatják az izomnövekedést az alacsony szintű férfiakban, bár a bizonyítékok ellentmondásosak 26, 27, A boosterrel kapcsolatos egészségre vonatkozó állítások sokát azonban a tudomány nem támasztja alá.

Például, Tribulus terrestris, az emlékeztetőként erővonat zsírégetésre értékesített kiegészítő, úgy tűnik, hogy nem növeli a szintet Jelenleg egyetlen vizsgálat sem mutatott szignifikáns súlycsökkenést a tesztoszteron emlékeztető szerrel, bár egyesek hajlamosak csökkenteni a zsírtartalmat.

Összefoglaló: A tesztoszteron növelők elősegítik erővonat zsírégetésre testben a természetes tesztoszteron termelést. A tanulmányok arra utalnak, hogy bizonyos emlékeztetők hasznosak lehetnek a hiányos férfiak számára. Mennyi fogyás 7 hét alatt növelheti természetesen a szintjét? A tesztoszteron hiány fő tünetei az alacsony libidó, az erekció fenntartásának vagy kifejlesztésének nehézségei és a kevésbé intenzív orgazmus.

Egyéb tünetek lehetnek a fáradtság, alacsony hangulat és csökkent izomtömeg. Ha gyanítja, hogy alacsony a szintje, egy egyszerű vérvizsgálat igazolhatja a hiányt.

A pótló terápia a leghatékonyabb 6ix9ine fogyás. Ez azonban ellentmondásos, kockázatokkal és előnyökkel jár 30, 31, 32, Szerencsére számos módon javíthatja természetesen az alacsony tesztoszteron szintet.

Kardio vagy súlyemelés?

Néhány módszer felsorolása az alábbiakban található: Erő vonat: Számos tanulmány azt mutatja, hogy az erőn történő edzés növeli a hormon szintjét 34, Vegyen be D-vitamin-kiegészítőket: A D-vitaminhiány alacsony szinttel jár. A kiegészítők normalizálhatják a szintet 36, Kap megfelelő cink: A cink hiánya csökkentheti a szintet.

Egyél sok cinkban gazdag ételt, például húst, diót és magokat, hogy erővonat zsírégetésre a szintjét 38, Eleget aludni: A rossz alvás a szint csökkenésével jár. Valójában az elégséges alvás az egészséges életmód egyik legfontosabb szempontja 40, Próbálja ki az ashwagandhát: Az ashwagandha gyógynövény, tudományos szempontból ismert Withania somnifera, erővonat zsírégetésre a szintet és a termékenységet Pihenjen és erővonat zsírégetésre a stresszt: A krónikus stressz növeli a kortizol szintjét, egy olyan hormont, amely elnyomhatja a tesztoszteron szintet.

A stresszmentes környezet és a pihentető időtöltési tevékenységek az egészséges életmód sarokkövei A tesztoszteron szint emelése mellett a fenti stratégiák javíthatják általános egészségi állapotát is. Néhányan még a fogyásban is segíthetnek, főleg, ha más súlycsökkentési módszerekkel kombinálják. Összefoglaló: Számos stratégia javíthatja a testoszteron természetes termelését a testben, és elősegítheti a fogyást.

Erővonat zsírégetésre vonal A erővonat zsírégetésre tesztoszteron szint a jó egészség jele. A tesztoszteron elősegíti az izomtömeg fenntartását, növeli az elégetett kalóriák számát, és motiválhatja önt, hogy fizikailag aktív maradjon - mindegyik alacsonyabb a súlygyarapodás és az elhízás kockázatával. Ha gyanítja, hogy hiányos lehet, forduljon orvosához egyszerű vérvizsgálathoz. Orvosa felírhat egy tesztoszteronpótló terápiát, amely a leghatékonyabb módja a szint normalizálásának.

Kipróbálhatja természetesen a szint növelését is, ha elveszíti a hasi zsírt, erősítő edzést, elegendő alvást kap, vagy tesztoszteronnövelőt pl. Ashwagandha vesz.